Viime kerrasta oli jo sen verran taas aikaa, että voileipäkakkua teki jo oikein mieli. Voileipäkakkuun kokeilin Creme Bonjourin uutta oliivi & yrtit -tuorejuustoa, ja muut kakun ainekset valitsin sitten vähän sen mukaan, ja kakusta tulikin sitten lihaton tällä kertaa
Italialainen voileipäkakku sopii suolaiseksi tarjottavaksi valmistujaispöytään. Leikkaa artisokka, tomaatit, mozzarella ja kaksi kolmasosaa parmankinkusta noin 1–2 cm
Itse tykkään tehdä juuri kuvassakin näkyviä "ruusukkeita" kinkusta. Valmistin juhliin kaksi voileipäkakkua, gluteenittoman suklaakakun sekä kirpsakan makean vadelma-valkosuklaajuustokakun
Ja täytteitä voi itse muutella kuinka vain itse haluaa kinkusta, kalaan ja kasviksiin. Olin niin ajatellut teille kirjoittaa viimme perjantain pitzaperjantain juttuni, mutta toisin kävi
Tee kinkusta esim. Tämä voileipäkakkuresepti on sovellus tästä Creme Bonjourin reseptistä. Rouhittu jälkiuunileipä sekä pyöreä muoto sekä naked cake -tyyli tuovat kivaa twistiä perinteiseen voileipäkakkuun verrattuna
Toisena voileipäkakkuna juhlissa oli lihakakkua, missä käytin kinkkua ja kylmäsavuhärkää. Kyseinen resepti sai kovasti kehuja, joten suosittelen kokeilemaan mikäli etsit hyvää lihavoikkarin ohjetta