Sain jälleen kerran voileipäkakkutilauksen, ja tein tilaajaherralle lohivoileipäkakkua. Koristeluissa miulla tuli lievästi sanottua aivan helvetinmoinen kiire, koska nukahdin lahjakkaasti sohvalle keskellä päivää
Voileipäkakku oli usean vieraan suosikki. Koristeluihin sain aikalailla vapaat kädet. Toisena täytteenä savulohitäyte, toinen oli aurinkokuivatulla tomskulla + muilla tykötarpeilla höystetty
Kuorrutus ja koristelu. Avokado-kylmäsavulohitäyte. Voileipäkakkuja pitäisi tehdä useamminkin, koska ne ovat hyviä, niihin saa helposti vaihtelua ja ne ovat kuitenkin melko kevyttä ja raikasta syötävää
Kuorrutus ja koristelu kannattaa tehdä vasta seuraavana päivänä, jotta kakku on täysin kostunut. Tein isoveljen synttäreille tälläisen suolaisen kakun tällä kertaa
Pari sanaa koristelusta. Lohen kohdalla kannattaa ostaa lämminsavulohi ja kylmäsavulohi tiskiltä jos siihen on mahdollisuus, oletusarvo ainakin on että ovat paremman makuisia kuin pienessä vakuumipakkauksessa ostetut kalat
Lämminsavulohivoileipäkakkua. Tein kakkuun kaksi kerrosten väliä lämminsavulohitahnalla (kaksi erilaista ohjetta alla) ja yhden ihan tavallisella munavoilla
Resepti ja koristeluohjeet löytyvät tietenkin Kinuskikissan sivuilta. Voi myös kokeilla savulohituorejuustoa täytteessä, jolloin kylmäsavulohta ei tarvitse käyttää täytteessä niin paljoa