Herneenversoja, vuonankaalia tai Rucolaa. Tänä syksynä on tullut jos jonkin moisia reseptikilpailu kutsuja ja vain joihinkin ehdin osallistua ja ensimmäisenä syksyn korkkaa Jacob's Creek Earth Vine Grape Chardonnay luomuviini, jolle tarkoitus olisi kehitellä sopiva kasvisruokareseptikilpailuun teemalla modernit kaupunkipuutarhojen herkulliset yrtit ja kasvikset
Ensinälkä taltutettiin “frittata al spinacio sul pane e salsiccia”, Suomalaisittain pinaattimunakasta oliiviöljyssä paahdetun patonkiviipaleen päällä, paistettua salsiccia makkaraa, ja vihannesosastoa edusti halkaistu kirsikka tomaatti, ja vuonankaali “nuppu”
Lisäsimme retikan kaveriksi vielä porkkanaa ja vuonankaalia. Selailin Henri Alénin Vuoden keittokirjaa ja sen sivuilla komeili raikkaan valkoretikan kanssa tarjoiltavan härkätatakin resepti
vuonankaalia). Jaan tänne nyt salaattitahnan reseptin, jonka nappasin uusimmasta Glorian ruoka & viini- lehdestä (mikään ei näköjään muutu, tästä lehdestä ne mielenkiintoisimmat reseptit tuntuu löytyvän
Sopiva resepti löytyi Safkaseireenin blogista. Vuonankaalia oli halvalla tarjouksessa kaupassa ja koska en ole sitä ennen maistanut, otin sitä nyt rasian kokeeksi
Kirjassa oli yhden annoksen tykötarpeet, mutta tässä resepti on kahdelle. 200 g erilaisia salaatteja ja yrttejä (itse olen käyttänyt rucolaa, vuonankaalia, mizunaa, basilikaa). 200 g erilaisia salaatteja ja yrttejä (itse olen käyttänyt rucolaa, vuonankaalia, mizunaa, basilikaa)
muutama kourallinen vuonankaalia. Mistä tietää että resepti on bloggaamien arvoinen. Asettele tarjoiluvadille kerroksittain tuoreita pinaatinlehtiä sekä vuonankaalia
Jouluaaton salaatti oli vähän sivusilmällä kyhätty, mutta joulupäivän vihreisiin panostin tekemällä kivan puolukkakastikkeen Pirkan reseptin innoittamana