Kääntele pihvit vehnäjauhoissa ja ruskista pihvejä hetki kuumalla pannulla molemmin puolin. 1. Pane liha kulhoon ja sekoita siihen keltuaiset ja mausteet
Hän vakuutti, että karpalokastike nostaa Wallenberginpihvit hyvästä arkiruoasta gourmeeksi. Wallenbergin pihveissä oleellista on pitää kaikki raaka-aineeet jääkaappikylmänä aina paistamiseen asti
Tarkkoja minuutteja ei voi antaa, koska lämmöt, pihvit ja paistajat vaihtelevat. Tietenkin piti taas tehdä oma versio tästäkin ja vieläpä lihalajia törkeästi vaihtaen
Paista pihvit voissa, nosta lautasille tai tarjoiluvadille ja kaada ruskistettua voita päälle. 1. Pyydä lihakauppiastasi jauhamaan vasikanliha tai jauha se kotona lihamyllyn hienoreikäisimmällä levyllä ja mieluiten kolmeen kertaan