V. a. r. s. i. n. 4. p. ä. v. y. l. o. m. t. k. I. W. e. N. u. j. ,. h. T. d. P. z. E. g. H. O. -. Y. ö. M. J. q. A. f. 2. 7. K. D. 0. /. C. c. B. U. +. 3. 5. ). S. L. R. b. w. ) l
Schillingerin vegaaniketjussa ensin oli perinteinen gasthaus Wienin pohjoispuolella. Nyt Wienissä on gasthausin lisäksi myös moderneja fast food -ravintoloita Swing Kitcheneitä, joita toivottavasti tulisi lisää, jopa ympäri Eurooppaa (vink vink, franchisingistä kiinnostuneet lukekaa Company Information Booklet >>)
Wienin visiittini oli syömisen juhlaa, kun kaverimme vei meitä paikasta toiseen. Söin tyylikästä rekkamiesruokaa Schillingerin vegaanisessa majatalossa Wienin ulkopuolella sekä Swing kitchenissä Wienin keskustassa, jäätelöä Veganista-ketjun kioskeissa, aamiaista koristeellisessa raakakahvila Simply Rawssa, kakkua vegaanileipomo NomNomissa ja vegekebabia Adam & Lunassa Tonavan varrella
Mutta sain tämän kopion Wienissä käydessäni ja se on lähes samanlainen kuin alkuperäinen ohje. Netissä tuli aikoinaan vastaan tämmöinen kuva, jonka päätin nyt jakaa teidän kanssa
Tämä resepti on lähtöisin Tellun keittiöstä Wienin Hernalsista ja on pitkäaikaisen kehittelyn tulos. Kastikkeen pääraaka-aine on valmispaprikakastike ajvar, jota Wienissä saa lähes joka ruokakaupasta
Reseptin siemen kylvettiin jo kauan aikaa sitten, kun tämän kerran pääkokki sai Wienissä maistaakseen mieleenpainuvan ruokaelämyksen gorgonzolapastan muodossa
Wienissä on takatalvi, vaikka vielä vajaa kaksi viikkoa sitten otimme aurinkoa t-paidoissa. Epäreilua… Keväinen tunnelma oli siis sään puolesta hakusessa, mutta päätin luoda sitä itse keittiön puolella tekemällä keväisen vihreää hernerisottoa