1. Jaa broilerinsiivet nivelien kohdalta kolmeen osaan. Ulointa siivenkärkeä ei käytetä. Ota peukalolla ja etusormella kiinni siivenosan luusta ja paina liha palloksi luun alaosaan
Kuten juuri broilerin reisipala, taitaa olla wingsien lisäksi ainut osa sitä lintua jossa on makua. Ribseihin…niiden valmistus ei sinänsä ole helpoin juttu, koska niitä ei sellaisenaan kannata laittaa grilliin ja mustuttaa ja ihmetellä kun on sitkeitä
Ja tulos olikin maittavaa, joskin valmistus oli tasoiselleni kotikokille hieman haastavaa. " Kuinka paljon tulee hukkaa tuotantolaitoksessa, jossa eläimestä tulee tuote
Valmistus. valmistus kiinnostaa, Youtube. Eilen oli laskiaistiistai ja kuten Suomessa. nautitaan perinteisesti laskiaispullia, Italiassa tyypillinen karnevaali-ajan