Ylikypsä liha uunissa reseptejä

Uunissa pitkään haudutetut porsaan kasslerpihvit

Uunissa pitkään haudutetut porsaan kasslerpihvit

Lihan on tarkoitus hautua todella ylikypsäksi ja pehmoiseksi. Ekaksi tein samantapaista mitä tämä ruoka, vaan toisaalta tämä oli ihan erilaista, koska liha oli niin erilaista
Yleisohje ylikypsän lihan tekoon

Yleisohje ylikypsän lihan tekoon

Kun haluaa ylikypsänlihan mahdollisimman onnistuneeksi, on sen tekoon varattava noin kolme päivää. Tällä yleisreseptillä loihdit juhlapöytään, ylikypsäksi niin niskan, potkan, paistin jne
Ylikypsä possu itämaisin vivahtein

Ylikypsä possu itämaisin vivahtein

Mutta olihan se odottamisen arvoista. Tätä ruokaa saikin odotella tovin, sillä miehen valmistama possun etuselkä oli uunissa reilu kuusi tuntia
Aasialaiset ylikypsät koivet

Aasialaiset ylikypsät koivet

uunissa noin tunnin, että lihasta tulee murea. puolet tulevat esiin pitkään kypsytettynä, kun liha melkein irtoaa luusta
Ylikypsä possunniska

Ylikypsä possunniska

Taputtele kuivaksi talouspaperilla ja laita liha paistovuokaan / kasariin. Ylikypsä possu on ehdoton suosikkini nykyään tacojen väliin, possun kaveriksi vaan vähän kirpakkaa kaalisalaattia, korianteria, limeä ja avokadoa
Ylikypsä, luullinen naudanrinta

Ylikypsä, luullinen naudanrinta

Nyt minusta oli kuitenkin korkea aika kaivaa pala pakastimesta, joten päätin tehdä ylikypsää naudanrintaa vähän helpomman kautta uunissa - sitähän voisi tarvittaessa jatkojalostaa vaikkapa lisämaustamalla ja savustamalla jo kypsennettyä lihaa
Uuniperunaa ylikypsällä possulla

Uuniperunaa ylikypsällä possulla

Porsaan etuselästä leikattu Uuniliha on mun mielestä tosi aliarvostettua. Laita kansi päälle ja kypsennä uunissa puoli tuntia

Joulukinkku: perinteinen, ylikypsä vai luomu?

Luonnollisesti liha käytetään kokonaan. Kinkku paistetaan reilusti ylikypsäksi. Klassisin joulun jälkeinen keitto on tietysti hernekeitto, johon lihaisan luun vai laittaa kiehumaan, ja luussa kiinni olevat lihat saa helpommin irrotettua keiton joukkoon
Tavoitteena täydellinen pihvi!

Tavoitteena täydellinen pihvi!

Pihvi on ylikypsä kun, kaikki lihaneste on haihtunut ja pihvi on kuiva. Tässä artikkelissa paneudun lihan valitsemisesta, sen valmistukseen, käymme läpi myös pihvin leikkuun, fileen renssaamisen ja monia hyödyllisiä vinkkejä matkan varrella kohti täydellistä pihviä
Mausteiset lampaanribsit

Mausteiset lampaanribsit

Joten jos haluat ylikypsiä ribsejä, joista liha irtoaa vain puhaltamalla sitä, valmista ribsit vedessä hauduttaen
Itse tehty kebab kaikkine lisukkeineen on vaan niin must juttu

Itse tehty kebab kaikkine lisukkeineen on vaan niin must juttu

Lämpötila ei saa olla yhtään korkeampi koska, silloin lopputuloksena on ylikypsä mureke. Monasti kebabin tekoon minut innoittaa juurikin ylipääsemätön jauhelihatarjous ja sellaiseen törmäsin tuossa ennen joulua
Mummon mureat

Mummon mureat

Sinapin korvasin sinapinsiemenillä, ja ne antavat mukavaa potkua possunlihalle. Pitkään haudutettuna uunissa, niistä tulee mureita ja suussa sulavia
Revittyä lammasta

Revittyä lammasta

Ylikypsä ja revitty lampaanliha toimii sellaisenaan esimerkiksi salaatin ja sämpylän kanssa, kuten pulled pork