Ylikypsää porsaankylkeä reseptejä

Vinkit Taste of Helsinki 2015- festareille

Vinkit Taste of Helsinki 2015- festareille

Ylikypsää karitsanniskaa, karitsamakkaraa ja sinappipolentaa. * * *. For English please see here. Olen odottanut Taste of Helsinkiä, kulinaristin kesän kuuminta tapahtumaa niin paljon, että syöksyin sinne heti ensimmäisen päivän ensimmäiseen kattaukseen
Haudutettu porsaankylkirulla

Haudutettu porsaankylkirulla

3kg nahatonta ja luutonta porsaankylkeä. 3kg nahatonta ja luutonta porsaankylkeä 2rkl katajanmarjoja 1rkl kokonaisia mustapippureita 2 laakerinlehteä 6 mauste neilikkaa 1 tähtianis 1rkl merisuolaa 3dl soija-kastiketta 20g tuoretta, kuorittua inkivääriä muutama rosmariinin ja timjamin oksa kokonainen valkosipuli (halkaistu neljään osaan) 1 purjo (isoina paloina) 4 porkkanaa (isoina paloina) 2 sipulia (isoina paloina) noin 2l kanalientä Murskaa, silppua tai jauha katajanmarjat, mustapippuri, tähtianis, merisuola ja inkivääri. 3kg nahatonta ja luutonta porsaankylkeä
Uunissa haudutettua porsaankylkeä

Uunissa haudutettua porsaankylkeä

Kypsää oli mutta olisi voinut olla ylikypsää. Söin pari viikkoa sitten Tampereella pitkään haudutettua porsaankylkeä (paahtokylkeä) ja siitä jäi hampaankoloon kaivelemaan
Rimpsut, ribsit tai kylkiluut

Rimpsut, ribsit tai kylkiluut

600 g - 1 kg luullista porsaankylkeä. 600 g - 1 kg luullista porsaankylkeä. Näille olisi jo aika keksiä kunnollinen suomenkielinen nimi
Pasta choucroute

Pasta choucroute

tehtyä on se että jääkaapissa oli yksi pala ylikypsää savukylkeä josta uhkasi. Mureaa palvattua porsaankylkeä ja kirpeää hapankaalia

Gordonin kovan onnen karkkipossu

800 gr luutonta porsaankylkeä kamaroineen. 800 gr luutonta porsaankylkeä kamaroineen. Kun on (ruokabloggarina) tottunut kokkaamaan oman makunsa mukaan (eli heittämään asioita pannulle silleen lonkalta ja lisäten juttuja sitten tarpeen mukaan ja joskus vahingossakin) on keittokirjan ohjeen seuraaminen pilkulleen kummallisuudessaan aika vapauttavaa

Jarin paprikat

250-300 g porsaankylkeä (Turun Mestaripalvin ylikypsää uunikylkeä).   250-300 g porsaankylkeä (Turun Mestaripalvin ylikypsää uunikylkeä)