Ylikypsä kylki uunissa reseptejä

10 syytä, miksi riistaliha maistuu pahalta

Rinta/kylki. Pihveihin ja paisteihin kannattaa ensin paistaa hyvät pinnat kuumassa pannussa tai grillissä, varsinainen kypsennys sitten matalammalla (epäsuoralla) lämmöllä uunissa tai grillissä
Kotimainen luomupossun paahtokylki

Kotimainen luomupossun paahtokylki

Mielestäni possu on parhaimmillaan ylikypsänä. Vaikka kylki paahtui uunissa pitkään, kotona tuoksui vain hyvä ruoka, ei possun kärynnyt rasva

Ylikypsä porsaanlapa:

(tarkista maku,tee oman maun mukaan)Hieos porsaankylki kauttaaltaan mausteseoksella. Anna maustua halutessasi muutma tunti(ollaan paistettua joskus hetikin)Laita kylki uunivuokaan ja paista 100 asteisessa uunissa 4 tuntia tai ylikin. 100 asteisessa uunissa