Ylikypsä liha uunissa reseptejä

Ylikypsä, luullinen naudanrinta

Ylikypsä, luullinen naudanrinta

Nyt minusta oli kuitenkin korkea aika kaivaa pala pakastimesta, joten päätin tehdä ylikypsää naudanrintaa vähän helpomman kautta uunissa - sitähän voisi tarvittaessa jatkojalostaa vaikkapa lisämaustamalla ja savustamalla jo kypsennettyä lihaa
Ylikypsä possun kassler

Ylikypsä possun kassler

Lihan kuuluu olla ylikypsää. Nosta liha huoneenlämpöön tuntia ennen kypsennyksen aloitusta. Mausta liha suolalla, pippurilla ja chilijauheella molemmilta puolilta
Ylikypsä possu itämaisin vivahtein

Ylikypsä possu itämaisin vivahtein

Mutta olihan se odottamisen arvoista. Tätä ruokaa saikin odotella tovin, sillä miehen valmistama possun etuselkä oli uunissa reilu kuusi tuntia
Ylikypsä paahtopaisti tamarindi-chilikastikkeella

Ylikypsä paahtopaisti tamarindi-chilikastikkeella

Heti pakko myöntää, että paahtopaisti ei mielestäni ole se ihan kaikkien paras lihan osa tätä ruokaa varten mutta aika kelpo suoritus sitä kuitenkin tuli, kiitos herkulliselle nappiin menneelle kastikkeelle
Ylikypsä possun kassler

Ylikypsä possun kassler

Ota liha huoneenlämpöön ja valmista possulle täyte. Laita loput 5 pekonisuikaletta lihan päälle ja paista uunissa n
Ylikypsä possunniska

Ylikypsä possunniska

Taputtele kuivaksi talouspaperilla ja laita liha paistovuokaan / kasariin. Ylikypsä possu on ehdoton suosikkini nykyään tacojen väliin, possun kaveriksi vaan vähän kirpakkaa kaalisalaattia, korianteria, limeä ja avokadoa
Yleisohje ylikypsän lihan tekoon

Yleisohje ylikypsän lihan tekoon

Kun haluaa ylikypsän lihan mahdollisimman onnistuneeksi, on sen tekoon varattava noin kolme päivää. Tällä yleisreseptillä loihdit juhlapöytään, ylikypsäksi niin niskan, potkan, paistin jne
Aasialaiset ylikypsät koivet

Aasialaiset ylikypsät koivet

uunissa noin tunnin, että lihasta tulee murea. puolet tulevat esiin pitkään kypsytettynä, kun liha melkein irtoaa luusta
Ylikypsä lampaanpotka on parasta!

Ylikypsä lampaanpotka on parasta!

Itse kokeilin kypsentää vakumoidun lihan vesihauteessa sous videe-tyyliin tavallisessa uunissa. Otin lihan vakuumista ja maustoin parilla teelusikallisella karkeaksi pilkottua valkosipulia, muutamalla maustepippurilla, parilla laakerinlehdellä ja muutamalla timjamin oksalla
Joulukinkku: perinteinen, ylikypsä vai luomu?

Joulukinkku: perinteinen, ylikypsä vai luomu?

Luonnollisesti liha käytetään kokonaan. Kinkku paistetaan reilusti ylikypsäksi. Klassisin joulun jälkeinen keitto on tietysti hernekeitto, johon lihaisan luun vai laittaa kiehumaan, ja luussa kiinni olevat lihat saa helpommin irrotettua keiton joukkoon
Kebabia kolme päivää ☻

Kebabia kolme päivää ☻

Lämpötila ei saa olla yhtään korkeampi koska, silloin lopputuloksena on ylikypsä mureke. Kebabliha. Laita jauheliha taikinakoukuilla varustettuun yleiskoneeseen
Mummon mureat

Mummon mureat

Ylikypsät porsaanlihapihvit kermassa haudutettuna. Sinapin korvasin sinapinsiemenillä, ja ne antavat mukavaa potkua possunlihalle
Pulled pork barbequekastikkeella

Pulled pork barbequekastikkeella

Nimi tulee siitä kun liha revitään ylikypsänä ihan suikaleiksi. hiero lihan pintaan. Mutta tämä onkin ruoka joka vaatii pitkän paistoajan ja liha mureutuu ajan kanssa ylikypsäksi