Ylikypsä liha reseptejä

16 Tallenna
Ylikypsä possun kassler

Ylikypsä possun kassler

Lihan kuuluu olla ylikypsää. Nosta liha huoneenlämpöön tuntia ennen kypsennyksen aloitusta. Mausta liha suolalla, pippurilla ja chilijauheella molemmilta puolilta
6 Tallenna
Yleisohje ylikypsän lihan tekoon

Yleisohje ylikypsän lihan tekoon

Kun haluaa ylikypsän lihan mahdollisimman onnistuneeksi, on sen tekoon varattava noin kolme päivää. Tällä yleisreseptillä loihdit juhlapöytään, ylikypsäksi niin niskan, potkan, paistin jne
5 Tallenna
Ylikypsä possu itämaisin vivahtein

Ylikypsä possu itämaisin vivahtein

Mutta olihan se odottamisen arvoista. Ylikypsää possun etuselkää mausteisessa liemessä. Ihanan suussasulavaa lihaa sopivan mausteisessa liemessä
4 Tallenna
Ylikypsä possun kassler

Ylikypsä possun kassler

Ota liha huoneenlämpöön ja valmista possulle täyte. Laita loput 5 pekonisuikaletta lihan päälle ja paista uunissa n
3 Tallenna
Aasialaiset ylikypsät koivet

Aasialaiset ylikypsät koivet

puolet tulevat esiin pitkään kypsytettynä, kun liha melkein irtoaa luusta. pinnan grillaus kuitenkin viimeistele sekä lihan maun, että ulkonäköön
2 Tallenna
Ylikypsä possunniska

Ylikypsä possunniska

Taputtele kuivaksi talouspaperilla ja laita liha paistovuokaan / kasariin. Ylikypsä possu on ehdoton suosikkini nykyään tacojen väliin, possun kaveriksi vaan vähän kirpakkaa kaalisalaattia, korianteria, limeä ja avokadoa
1 Tallenna
Ylikypsäksi haudutettu ja grillissä glaseerattu porsaankylki

Ylikypsäksi haudutettu ja grillissä glaseerattu porsaankylki

Lihan hautuessa valmista glaseerauskastike. Ylikypsäksi haudutettu, ja grillissä glaseerattu porsaankylki
1 Tallenna
Ylikypsä, luullinen naudanrinta

Ylikypsä, luullinen naudanrinta

Nyt minusta oli kuitenkin korkea aika kaivaa pala pakastimesta, joten päätin tehdä ylikypsää naudanrintaa vähän helpomman kautta uunissa - sitähän voisi tarvittaessa jatkojalostaa vaikkapa lisämaustamalla ja savustamalla jo kypsennettyä lihaa
0 Tallenna
Ylikypsä paahtopaisti tamarindi-chilikastikkeella

Ylikypsä paahtopaisti tamarindi-chilikastikkeella

Heti pakko myöntää, että paahtopaisti ei mielestäni ole se ihan kaikkien paras lihan osa tätä ruokaa varten mutta aika kelpo suoritus sitä kuitenkin tuli, kiitos herkulliselle nappiin menneelle kastikkeelle
0 Tallenna
Ylikypsä lampaanpotka on parasta!

Ylikypsä lampaanpotka on parasta!

Itse kokeilin kypsentää vakumoidun lihan vesihauteessa sous videe-tyyliin tavallisessa uunissa. Otin lihan vakuumista ja maustoin parilla teelusikallisella karkeaksi pilkottua valkosipulia, muutamalla maustepippurilla, parilla laakerinlehdellä ja muutamalla timjamin oksalla
0 Tallenna
Karitsa-makaroonilaatikko (ylikypsän karitsan "tähteistä" )

Karitsa-makaroonilaatikko (ylikypsän karitsan "tähteistä" )

Ajattelin hyödyntää marttamaisesti edellisen päivän karitsanlihan. Valmistin liha-makaroonilaatikon. Tätä ohjetta voi muuttaa sen mukaan, miten paljon sinulla on lihaa jäljellä
11 Tallenna
Barbecue kassler / ylikypsäksi savustettu porsaan niska

Barbecue kassler / ylikypsäksi savustettu porsaan niska

Tässä yksi versio ylikypsäksi savustetusta porsaan kasslerista, jonka makumaailman vein kuitenkin lähemmäksi välimerta, koska tämä liha oli osa tyttäremme rippijuhlien välimeren henkistä buffet-pöytää
4 Tallenna
Speak to the beef! - hampurilaiset ylikypsästä naudasta

Speak to the beef! - hampurilaiset ylikypsästä naudasta

Kun liha on kunnolla ylikypsää, revi se haarukalla suikaleiksi ja sekoita padan pohjalla olevaan paistoliemeen
0 Tallenna
Joulukinkku: perinteinen, ylikypsä vai luomu?

Joulukinkku: perinteinen, ylikypsä vai luomu?

Luonnollisesti liha käytetään kokonaan. Kinkku paistetaan reilusti ylikypsäksi. Klassisin joulun jälkeinen keitto on tietysti hernekeitto, johon lihaisan luun vai laittaa kiehumaan, ja luussa kiinni olevat lihat saa helpommin irrotettua keiton joukkoon
0 Tallenna
Sherryssä ja kanttarelliliemessä ylikypsäksi haudutettu hirvenpaisti

Sherryssä ja kanttarelliliemessä ylikypsäksi haudutettu hirvenpaisti

Ylikypsä liha on meillä lasten suurta herkkua ja versioita onkin tullut tehtyä vaikka kuinka monta. Nosta lihat takaisin pataan ja sekoita hyvin liemen joukkoon
28 Tallenna
Mausteiset lampaanribsit

Mausteiset lampaanribsit

Joten jos haluat ylikypsiä ribsejä, joista liha irtoaa vain puhaltamalla sitä, valmista ribsit vedessä hauduttaen
22 Tallenna
Tavoitteena täydellinen pihvi!

Tavoitteena täydellinen pihvi!

Pihvi on ylikypsä kun, kaikki lihaneste on haihtunut ja pihvi on kuiva. Tässä artikkelissa paneudun lihan valitsemisesta, sen valmistukseen, käymme läpi myös pihvin leikkuun, fileen renssaamisen ja monia hyödyllisiä vinkkejä matkan varrella kohti täydellistä pihviä
19 Tallenna
Revittyä lammasta

Revittyä lammasta

Ylikypsä ja revitty lampaanliha toimii sellaisenaan esimerkiksi salaatin ja sämpylän kanssa, kuten pulled pork