Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen ja voitele pitkulainen leipävuoka valmiiksi. Tämä julkaistaan jo täältä Ateenan auringosta, mutta en halua jättää paluullekkaan, sillä niin ihana resepti on kyseessä ja kesäkurpitsat ovat tietenkin parhaimmillaan juuri nyt
Minced meat and zucchini casseroleThis is an easy dish that requires. Laita kesäkurpitsan siivut uunipellille ja uuniin kuivumaan jauhelihan paiston ajaksi
Kukkakaalitalkoisiin en ehtinyt osallistua, mutta kesäkurpitsa- eli zucchini, kuten itse tykkään sanoa, talkoisiin osallistun tuomalla pöytään paahdetuilla kesäkurpitsoilla kuorrutetun focaccian
Kukkakaalitalkoisiin en ehtinyt osallistua, mutta kesäkurpitsa- eli zucchini, kuten itse tykkään sanoa, talkoisiin osallistun tuomalla pöytään paahdetuilla kesäkurpitsoilla kuorrutetun focaccian
KesäkurpitsaJauhelihakastikettaTuoreita herkkusieniäJuustoraastettaKirsikka-/miniluumutomaattejaMausteita (oregano/pizzamauste, mustapippuri) Laita ensin uuni lämpenemään 225 asteeseen. Sitten vain koko komeus uuniin noin 15-20 minuutin ajaksi (kunnes kesäkurpitsa on pehmentynyt ja juusto saanut väriä) ja ei muuta kuin joku kiva salaatti sitten kaveriksi, niin kyllä kelpaa
Viipaloi sillä välin kesäkurpitsat ja laita ne uunipellille leivinpaperin päälle. Paista uunissa, kunnes viipaleet ovat pehmeitä ja saaneet hieman väriä
uuni, jossa on vain valo päällä) mielellään ainakin tunniksi, kuitenkin vähintään puoleksi tunniksi. Muista ottaa viimeistään tässä vaiheessa taikina pois uunista ja laita tilalle uunipelti