Juhlahumua: Naudanliharulla, purjorisotto ja punaviinireduktio
Food and Then Some
Food and Then Some
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • nokare voita
  • 1 pieni salottisipuli
  • 1,5 dl punaviiniä
  • 1,5 dl lihafondista tehtyä lientä
  • rosmariinin oksa
  • 1 kg Atria Kulinaari Pihvinaudan ulkofileepala
  • 60 g chorizoa ohuina siivuina
  • 2 isoa tuoretta herkkusientä + nokare voita paistamiseen
  • tuoretta lehtipersiljaa
  • nokare voita
  • 1 pieni salottisipulia
  • 150 g purjoa
  • 150 g risottoriisiä
  • 1,50 dl kuivaa valkoviiniä (Chardonnay)
  • 7,5 dl kasvislientä
  • 0,5 dl parmesaaniraastetta

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.