mausteinen jauhelihapiirakka
Ekun keittiö
Ekun keittiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • pohja
  • reilu desi flora culinessea
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • ½ tl suolaa
  • 2 tl leivinjauhetta
  • ½ dl kylmää vettä
  • Sekoita leivinjauhe ja suola jauhoihin. Lisää muut aineet ja sekoita ja taputa piirakkavuuan pohjalle.
  • Lisää pohjan päälle kourallinen emmentaljuustoraastetta.
  •  
  • täyte
  • 400 g naudan jauhelihaa
  • 2 sipulia pilkottuna
  • 3 valkosipulinkynttä pilkottuna
  • 1 kuivattu chili
  • 400 g tomaattimurskaa
  • ½ tl suolaa
  • hyppysellinen sokeria
  • 1 rkl lihaliemijauhetta
  • ½ pussia tacomausteseosta
  • mustapippuria
  • 1 rkl savustettua paprikajauhetta
  • jauhelihamaustetta
  •  
  • päälle
  • 100 g ruohosipulituorejuustoa
  • 2 dl ruokakermaa
  • 1 kananmuna tuoretta persiljaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.