½ pkt Koskenlaskija sulatejuustoa. Kuori ja kuutioi sipuli, bataatti, perunat ja porkkanat. Sekoittele ja anna kiehua kunnes juusto on sulanut, noin 3 minuuttia
Helppo lihapata (uunissa kypsentäen). Vilijaana oli jokunen aika sitten tehnyt liha-pekoni-kasvispataa ja koska mullakin oli possunsuikaleita varattuna yhden päivän ruokaan, päätin tehä jotain saman tapaista
Pojat olivat pitkästä aikaa sunnuntaisafkalla kotona. Kirkaslieminen, maukastakin maukkaampi lihapata, joka Unkarissa syötäisiin riisin kera, mutta näillä leveysasteilla se on vallan mainio kastike perunoillekin
Niin kuin perjantaina valmistamani kalarullat, tämäkin ruoka hyödynsi jääkaapin antimia. Lasagnen valmistaminen vaatii melko paljon aikaa ja vaivaa, mutta on sen arvoista
Kun päivä meni puuhastellessa ulkosalla, lihapata kypsyi miedolla lämmöllä uunissa useita tunteja. Viikonloppuna innostuttiin jatkamaan etupihan kukkapenkkiprojektia - kiitosta vaan etelän talkooporukalle viime viikon aherruksesta
Yleensä kannattaa yhdistellä hiukan erilaisia lihoja niin saa mukavaa makua ruokaan. Pataruoan voi hyvin valmistaa jo edellisenä päivänä ja uudelleen lämmittää seuraavana
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.