Mustikkarahkakakku
Ruokailmiö
Ruokailmiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 150 g voita
  • ½ dl sokeria
  • 1 kananmuna
  • 3½ dl vehnäjauhoja
  • 500 g maitorahkaa
  • 200 g kermaviiliä (tai ranskankermaa)
  • 3 kananmunaa
  • 2 dl sokeria (maun mukaan)
  • 2 rkl perunajauhoja
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 250 g mustikoita (jäisiä pakastemustikoita tai pensasmustikoita)
  • 8 cm suurempi kuin vuoka. Nosta taikinapohja varoen irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle ja asettele reunat vuokaa vasten. Reunojen korkeus saisi olla tuon 4 - 5 cm niin täyte mahtuu hyvin.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.