Tonnikala-meetvurstipizza (gluteeniton)
Pinjan Herkkula
Pinjan Herkkula
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Pohja
  • 3 dl vettä
  • 40 g hiivaa
  • 1 rkl psylliumkuorijauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 5 dl luontaisesti gluteenitonta jauhoseosta
  • 1 dl karkeita maissijauhoja
  • 3 rkl öljyä
  •  
  • Täyte
  • pieni purkillinen tomaattisosetta
  • 4 dl emmentaljuustoa
  • 1 tölkki tonnikalaa öljyssä
  • 8-10 viipaletta kalkkunameetvurstia
  • 1 pieni tölkki herkkusieniä
  • oreganoa
  • Sulata hiiva haaleaan veteen ja lisää psylliumkuorijauhe ja anna turvota 10 minuuttia Lisää muut aineet ja sekoita taikina tasaiseksi massaksi. Levitä se ohuesti pellille leivinpaperin päälle.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.