Joulupöperöitä
Happylobster
Happylobster
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 12 henkeä on pöytäni kohdalla maksimi, nyt meitä oli
  • 2-4 rkl kuohukermaa
  • 2 rkl hienonnettua tuoretta rosmariinia
  • 200 asteiseen uuniin
  • 12-15 min
  • 375 g kokonaisia manteleita kuorineen (minä käytin kuorittuja, kun niitä oli pussitolkulla kertynyt kaappiin. Ja pakko sanoa, että hivenen huvittaa tuo 5 gramman tarkkuus ohjeessa, mun mielestä tähän sopii, että 300 g on hyvä tai ihan vaan se, mitä kaapista sattuu löytymään)
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl merisuolaa
  • 1 tl vastarouhittua pippuria
  • 3 rkl hienonnettua tuoretta rosmariinia
  • 2 l vettä
  • 160 g suolaa
  • 100 g sokeria
  • 4 rkl makeaa sinappia
  • 1,5 rkl sokeria
  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • 1,5 dl ruokaöljyä
  • 1 kpl keltuainen
  • 1 rkl tillisilppua
  • ½ kg sinisimpukoita
  • ½ sipuli hienonnettuna
  • 2 valkosipulinkynttä
  • nokare voita
  • 4 valkosipulinkynttä
  • suolaa
  • 1 fenkoli
  • 1 sitruuna
  • 1 appelsiini
  • 1 limetti
  • 1 rkl tuoretta inkivääriä
  • 50 voita
  • 1 kurkku
  • 1 puntti tilliä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.