PIKKUJOULUT
KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI
KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 sipuli 150 g voita
  • 1 rkl timjaminlehtisilppua
  • 1/2 tl jauhettua muskottia
  • 1/2 jauhettua korianteria
  • 1/4 tl jauhettua neilikkaa
  • 1/2 tl jauhettua valkopippuria
  • 300 g broilerin maksaa
  • 1/2 dl konjakkia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 100-150 g voisulaa kanneksi
  •  
  • kuoritaikina
  • 250 g vehnäjauhoja + ylimääräistä leivinalustan jauhottamiseen
  • 1/2 tl suolaa
  • 100 g voita
  • 3-5 rkl vettä
  •  
  • täyte
  • 1-2 perunaa 1 sipuli 1 vihreä chili
  • 300 g (1 tölkki) makeaa tölkkimaissia
  • 200 g pehmeää vuohenjuustoa
  • 1 rkl meiraminlehtisilppua
  • 1/2 tl paprikajauhetta
  • jauhettua mustapippuria
  •  
  • lettutaikina
  • 4 dl vettä
  • 2 kananmunaa 3 dl vehnäjauhoja
  • 2 rkl rypsiöljyä + ylimääräistä lettujen paistamiseen
  • ripaus suolaa
  •  
  • täyte
  • 2 rkl kaprista
  • 2 rkl tillisilppua
  • 1 rkl hienoksiraastettua sitruunan kuorta
  • 2 tl sitruunamehua
  • 300 g creme fraiche ranskankermaa (hyla/Valio)
  • 200 g kylmäsavulohisiivuja
  • 2 dl sokeria vuoan kuorruttamiseen
  • 5 dl kevytkermaa
  • 1 vaniljatanko 4 kananmunaa 1 kananmunan keltuainen
  • 1/2 tl jauhettua kardemummaa
  • 3/4 dl sokeria
  • 400 g tummaa taloussuklaata
  • 280-300 g vaahtokarkkeja (=1 pussi minivaahtokarkkeja 280 g / 1 pussi isoja vaahtokarkkeja 300 g)
  • 150 g kuorittuja ja rouhittuja pistaasipähkinöitä
  • 150 g kuivattuja karpaloita
  • 100 g kookoshiutaleita
  • 2 kananmunaa 1 munankeltuainen 1 tl vaniljasokeria
  • 9 dl vehnäjauhoja
  • reilu 1 dl sokeria
  • ripaus suolaa
  • 11 g (1 pussi) kuivahiivaa
  • 2 dl maitoa, 42 asteista (reilusti kädenlämpöistä)
  • 200 g voita (huoneenlämpöistä)
  • 125 g hedelmä-pähkinä sekoitus (Pirkka)
  • 1 rkl hienoksi raastettua appelsiinin kuorta
  • 1/2 dl maitoa
  • mantelilastuja koristeluun (ei välttämätön)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.