n sitruunaisen kanapastan ohjeen. Lisää kerma ja kasvisfondi ja keitä kasaan noin viisi minuuttia. Lisää kanasuikaleiden joukkoon raastettu inkivääri, sitruunan kuoriraaste ja mehu sekä hunaja
Tällä annoksella olisi saanut siirrettyä nälkää isommaltakin ruokailijajoukolta, mutta eipä taloutemme kahdellakaan syöjällä ollut ongelmia tuhota maittavaa annosta suhteellisen nopealla aikataululla
Ohje onmonimutkainen ja olen yrittänyt sitä oikoa useaan otteeseen. Netistä löytämäni cajun kanapasta kilpailee ykkössijasta parhaasta pastareseptistäni sitruunakanapastan kanssa
J. o. s. k. u. l. e. i. p. m. n. t. a. v. /. ä. y. d. N. Y. r. h. ,. j. ö. (. ). -. T. K. H. P. 4. 0. g. 7. 5. ½. 2. 3. 1. S. M. c. R. L. A. =. 8. I. E. %. ". ) l. d l. t l
Suunnittelin tänä vuonna kovasti, että pitäisin blogin puolella joulukalenteria. Muutaman annoksen olinkin jo valmistanut ja kuvannut, mutta sitten kiire ja valon puute, joka pahasti häiritsee niin kuvausta kuin mieltä, aiheuttivat pienen stressin, joten päätin luopua koko ajatuksesta
Laita pannulle voi ja hienonnettu sipuli, kuullota sipuli pehmeäksi. 1 kpl pieni sipuli hienonnettuna. Sitruuna sopii kyllä hyvin pastaan ja sitruunaistapastaa voi syödä sellaisenaan tai sitten yhdessä kanan tai vaalean kalan kanssa
a. i. k. u. s. e. n. m. H. y. v. ä. ,. t. o. p. S. l. 2. 0. 1. 4. j. h. d. 3. U. r. <. P. 8. g. 6. V. (. -. c. ). ö. T. f. L. K. J. /. A. M. ½. 5. N. b. O. I. G. Å. ส. ว. ั. ด. ี. ป. ใ. ห. ม. ่. Y. ı. 新. 年. 快. 乐. !. С. р. е. ћ. н. а. Н. о. в. Г. д. и. Š. ť. ý. R. F. z. ы. м. ñ. w. d l
J. e. p. T. ä. m. n. h. ö. i. s. k. u. v. a. t. r. o. l. y. F. B. j. ,. S. H. C. 2. 0. 1. 4. b. M. d. (. ". ). P. N. -. &. E. c. f. K. L. /. V. z. O. I. 3. 5. A. R. d l
Ruoto-ongelman kalapihvit ja kalapullat ratkaisevat kätevästi. Kesämökin saalis koostuu yleensä pääasiassa hauesta ja sehän on tunnetusti ruotoisa kala
Pääsiäisenä väänsin meidän poppoolle kunnon kevätkakun. Pääsiäinen meni muuten hyvin perinteisesti isolla porukalla paljon syöden ja siinä välissä vähän reippaillen
Mummillani oli jäänyt käyttämättömäksi pieni valurautainen pata, jonka minä sain. Valurautainen pata on ihana, koska se jakaa lämmön tasaisesti, kypsentää ruuan pehmeästi ja pitää lämpöä erittäin hyvin
Kanasuikaleita sen mukaan, kuinka paljon haluat ruokaa tehdä. Sen jälkeen käytetään paistinpannulla pilkotut paprika, sipulit ja kesäkurpitsa mausta myös ne hyvin ja lisätään ne pataan kananpalojen joukkoon
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.