Broilerin tai kanan keittäminen ja kanaliemi
Hiidenuhman keittiössä
Hiidenuhman keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 broileri tai
  • 5- litran kattila
  •  
  • liemi
  • vettä
  • 2 porkkanaa paloilteltuina
  • 1 palsternakka paloiteltuna
  • 1 sipuli lohkoina
  • 0,5 selleriä paloiteltuna
  • (0,5 lanttu paloiteltuna)
  • nippu persiljaa, lipstikkaa, timjamia tai rakuunaa
  • 3 laakerinlehteä 1 tl kokonaisia maustepippureita
  • (0,5 tl kokonaisia valkopippureita)
  • suolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.