Mausta suolalla ja mustapippurilla. Aseta liha uunipellille ja kypsennä loppuun uunissa 150°c. Kun sisälämpö lihassa on 50 astetta, ota liha pois uunista ja kääri folioon hetkeksi lepäämään ennen tarjoilua
keksimään jotain muuta teemaan sopivaa ja eräs ystävistäni oli mahtavasti pukeutunut poikaystävänsä kanssa samanlaisiin Metro-tp-paitoihin ja vielä samanlaisiin pipoihin
Naudan Entrecote, se paras pihvi Juhannus oli varmasti suurimmalle osalle suomalaisista, ainakin ruokabloggaajille kesän kovinta syömistä ja grillaamista
Olen kokeillut no varmasti kymmeniä ja taas kymmeniä smoothie-settejä varioiden. Onko sinulla jokin tietty smoothie johon tulee palattua kerta toisensa jälkeen
pieniä annosrieskoja tulee tietty paljon enemmän. Ihan pikkasen olen ohjetta muokannut mm lisäämällä taikinaan öljyä, suurentamalla suolamäärä ja joskus myös jauhoja joutuu laittamaan hieman enemmän, riippuen millaisia kaurahiutaleita käyttää
itse teen yleensä pullataikinan kolminkertaisena (koska se mahtuu koneeseen kerralla) ja nykyisin teen täytemäärän nelinkertaisena, jotta pulliin tulee reilusti päällekkin pursotettavaa herkkutäytettä/kuorrutusta
Ja onkohan siitä edes kahta viikkoakaan kun julistin miten mokkapalat ovat niin lastenkutsutasoa, auttamatta tämän ysäriskidin lapsuus ja sen takia totaalisen passé
Ja muutenkin saa tietty kommata vaikka kuulumisia tai ihan mitä vaan. Täällä on taas pieni hetki Bean ja minun laatuaikaa kun muut menivät harrastuksiin
Tietty aidosta lehmän ternimaidosta tehtynä ilman kananmunaa tai turhia pastörointeja. Syksyn ylppärit on takanapäin ja elämä voi taas alkaa (ja blogi aktivoitua hieman)
Jos ei halua muffinsssipellillä käyttää paperivuokia, voi tietty voidella pellin syvennykset kunnolla ja vaikka vielä jauhottaa ne ja paistaa puffinssit ilman paperivuokaa
Nyt on kehisläisille jatietty kaikille muillekkin sellanen herkku, että koukkuun jää. Tein toisen pellillisen niin, että ripottelin päälle valkosipulijauhetta
Lihapulla-pastavuoassa kaikki sekoitetaan rouhesta keskenään ja ruoan kruunaa tietty se parmesan. Kotitekoiset mehevät lihapullat ovat ihan parasta perheruokaa mitä tiedän ja siihen kun tekee vielä tomaattikastikkeen kaveriksi, ai että
Pitäisi syödä enemmän kalaa, mutta meillä ollaan sen suhteen vähän nirppuja. Vähäsen tuunaten tietty. Ei saa olla ruotojaja muutenkin nyrpistellään herkästi - minä mukaanluettuna
Tuunailin vähän alkuperäistä reseptiä muuttaen sen kakkumaisemmaksi jatietty gluteenittomaksi. Suolapähkinäpussi sattui tarttumaan kauppareissulla käteen, ja taas muistui mieleen yksi blogisurffaillessa löytynyt herkullisen näköinen leipomus
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.