T. ä. m. u. n. b. l. o. g. a. s. i. t. k. v. 3. h. y. ö. j. e. p. J. ,. (. r. ). P. d. ". E. S. c. -. L. 1. 2. /. 7. 5. 0. 6. 4. ½. R. K. M. A. C. f. O. k g. d l
P. e. r. i. n. t. s. u. k. o. v. p. a. -. l. m. j. ä. h. b. g. y. d. N. ,. I. K. G. T. L. (. ). R. c. w. 8. –. 1. 0. 4. 2. S. J. O. f. M. A. ½. 3. D. 5. t l. d l
Miltä kuulostaa täydellinen ja terveellinen vege-caesarsalaatti. Sen valmistaminen on yllättävän helppoa ja lopputulos on kelpaa niin eväsrasian täytteeksi kuin päivälliseksi
Pilko sipulit ja sellerit, haluamasi kokoisiksi paloiksi, samalla kun ruskistat lihaa. Tätä "verisoossi lihaa" aion tehdä jatkossakin ja kokeilla ihan sämpylän väliin, kuten Pullet Porkiakin
Toimme Tallinnasta pari suurta pihvitomaattia, kun olivat niin kauniita. Ne eivät kärsineet pakkassäässä kuljettamisestakaan, mutten halunnut ottaa riskiä, että ehtisivät mennä pilalle
Eli taas tuli viikonloppuna valmistettua pitkään ja hartaasti ylikypsää lihaa, tällä kertaa porosta. Kun on kerran repimisen makuun päässyt on sitä vaikea lopettaa
Jamie ei antanut mitään speksejä asteista, mutta iskin lihaan mittarin ja paistoin 160 asteisessa uunissa (60% kosteudella) 72-asteiseksi, tähän aikaa kului vajaa tunti
Resepti sopii kumpaankin lihaan ja yhtä hyvin myös lampaaseen. Viikonloppu lähestyy ja jos aurinko paistaa aikaa viettäisi mieluummin ulkona kuin keittiössä
V75 Sisäfileetä KarpalokastikkeellaKaikkien pikkutyttöjen, V75 tyyppien ja muiden pussihousumiesten sekä heppoja rakastavien hevoshullujen lempiruoka on tässä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.