Tää on helppo ruoka eli ei juuri keittiömestarin taitoja tarvitse. Mitä sen parempaa kuin kunnon mättösafkaa tämmöisille sadepäiville tai leffaillan herkuksi
Kyllä on hyvää. Tämä vie kielen mennessään. Tähän pitäisi olla joku rajoitus, paljonko tätä saa syödä. Kommentit olivat suorastaan ylistäviä kautta linjan, kun keittiömestari Jesse Söderlund Jesse´s Dine -ravintolasta valmisti tätä jouluista jälkiruokaa TS Ruoka pop up -tapahtumassa Skanssin K-Citymarketissa
Kahden amerikkalaisen klassikon fuusio vie takuulla herkkuhampaan kolotuksen. Red Velvet -kakku on tunnettu hehkuvan punaisesta pohjasta ja tuorejuustoa sisältävästä täytteestä
-Perunasalaatit, jotka tehdään ilman majoneesia ja maitotuotteita kuten kermaviiliä, kiinnostavat ihmisiä tällä hetkellä, kertoo Turun keittiömestareiden Jussi Rantanen
Löysin Kotilieden sivuilta herkulliselta kuulostavan kakkuohjeen. Koska uudet porkkanat ovat nyt parhaimmillaan eli mehukkaita ja makeira, otin ohjeesta vaarin ja leivoin tämän porkkanakakun
Kevät saapuu vähitellen. Lumikinokset alkavat olla sulaneet, mutta lämpötilat eivät ole nousseet vielä päätä huimaaviksi ainakaan täällä Oulun korkeudella
– Liian paksuja palasia toi juniori on leikannut. Mutta ei kerrota sille, tai sille tulee paha mieli ja se alkaa parkua, mutisee huru-ukko senior, Reijo Haapanen
Kuusenkerkkä graavattu lohi, kuusenkerkillä maustettua graavilohta. Graavattu lohi kuuluu ehdottomasti kesään, se on myös suuri osa joulua ja olen maustanut graavilohta monella eri mausteella, parhaimmat ovat kuitenkin mustan seljankukilla graavattu ja korianterilla graavattu lohi tämän kolmannen, kuusenkerkillä graavatun lohen lisäksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.