U. u. n. i. s. a. h. d. t. e. r. v. p. ,. o. k. l. j. m. g. y. ö. ä. S. L. H. J. P. K. Ä. O. T. I. N. b. V. f. -. 6. 0. 7. ". 1. 5. –. 2. M. A. ½. 4. 3. (. ). R. /. k g. d l
Tällä samalla luotto-ohjeellani teen palapaistin aina yleensä mielummin uunissahaudutettuna. Uunissa hautuessaan myös lihat mureutuu aivan eri tavalla kuin liedellä
Kypsennä ensin noin 175 asteisessa uunissa ½ tuntia ilman kantta/foliota. 175 asteisessa uunissa. Ostin kaupasta noin 2,5 kg painoisen kasslerpalan, joten siitä piisaa meille aika monta ateriaa tehtäväksi
Mun vuoro oli tehdä ruokaa kun viettelin vapaapäivää pääsykokeisiin lukiessa. Tosiaan unohdin ihan kokonaan ja kauheella kiireellä väsäsin tämän padan, jotta kerkisi olla useamman tunnin ennenkö mieheni tulee kotia
Helppo lihapata (uunissa kypsentäen). Ruskista lihat uunivuoassa 200-225 asteisessa uunissa. Lisää uunivuokaan sipulit ja porkkanapalat ja kaada vuokaan vettä niin että ainekset peittyvät ja anna ruoan kypsyä 150 - 175 asteisessa uunissa vähintään 2 tuntia. mulla hautui vielä noin 130 asteisessa uunissa ½ tuntia päälle. Laitoin lisäkkeeksi uuniperunan puolikkaita kypsymään pellille, kun lihapata oli ollut jo uunissa noin 1½ tuntia
Tämä herkullinen punaviinissä haudutettulihapata sopii loistavasti sunnuntai päivälliseksi. Mikäli sitä jää yli, niin sitä voi syödä seuraavinakin päivinä, koska se vain paranee uudelleen lämmitettäessä
Ensi kerralla liha saa olla uunissa ainakin tunnin pidempään. Söin pari viikkoa sitten Tampereella pitkään haudutettua porsaankylkeä (paahtokylkeä) ja siitä jäi hampaankoloon kaivelemaan
Paista 175 asteisessa uunissa 1 tunti ilman kantta. Resepti pohjautuu Glorian Ruoka&Viini lehden 06/2010 numerossa olleeseen reseptiin ranskalaisesta lihapadasta
Rosvopaistin ystävän kannattaa kokeilla tätä uunissahaudutettua muhevaa lammasta. Tarjoa lampaanpaisti kastikkeen, uunissa kypsennettyjen perunalohkojen, kiehautettujen vihannesten tai pekoniin kietaistujen papujen ja salaatin kanssa Määrä
S. e. l. a. i. n. f. o. d. g. w. k. r. t. s. m. u. p. j. h. v. N. ä. c. ,. y. O. G. -. b. T. 4. 1. 2. 3. 5. ö. K. P. L. 8. 0. (. ). J. B. x. R. A. V. z. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.