Farangissa on listalla karamellisoituapossuaja löysin ohjeen netistä Ruokalan sivuilta. Jumaloin Tomi Björkiä ja haluaisin kovasti syömään hänen ravintoloihinsa
T. ä. m. r. u. o. k. a. n. l. p. e. i. s. t. (. C. h. S. ). ,. j. v. V. X. Ä. d. I. x. -. y. b. ö. g. K. L. R. 1. 5. 3. 4. 2. c. P. 7. 0. A. 6. J. E. U. a l. t l
P. e. r. i. n. t. s. u. k. o. v. p. a. -. l. m. j. ä. h. b. g. y. d. N. ,. I. K. G. T. L. (. ). R. c. w. 8. –. 1. 0. 4. 2. S. J. O. f. M. A. ½. 3. D. 5. t l. d l
T. e. k. i. m. l. o. a. t. s. v. h. j. n. u. K. p. r. ä. f. J. ö. y. ,. H. V. . S. O. R. A. N. I. M. E. L. U. P. -. 4. (. ). 3. d. 1. b. c. 2. 0. 8. 6. Y. d l. t l
Anna sipulien karamellisoitua pannulla noin kymmenen minuuttia. Nyt on ihan pakko jakaa hyvin yksinkertainen, mutta erittäin maukas ja monipuolisesti käyttöön sopiva resepti karamellisoituihin sipulirenkaisiin
Ja hyvä niin, sillä siinä on kätevästi saanut tehtyä kaikki ruuat. Ja kaikki tälläiset "aamulla uuniin-töistä tullessa uunista pois" reseptit on ihan äärimmäisen käteviä
H. e. i. m. ä. p. s. n. v. h. d. o. k. t. u. r. j. a. ,. w. T. l. J. y. ). P. c. (. K. L. I. M. 5. 0. g. f. 2. 1. 4. R. N. A. ö. E. b. 3. 6. 7. G. 8. 9. O. z. S. U. -. x. V. I l
R. a. p. r. e. i. t. m. l. n. ä. ). V. s. v. k. ,. b. w. h. O. y. ö. c. u. j. o. N. d. I. -. M. g. T. (. G. ". K. J. 3. 4. 1. 2. 5. /. P. S. A. f. 0. t l. d l
R. a. p. r. e. i. t. n. j. k. u. v. S. y. s. l. ä. m. E. h. d. c. ö. C. o. ,. T. N. g. L. w. b. V. 3. 0. -. 4. 1. 2. (. ). 7. M. A. K. J. P. U. O. I. '. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.