Karamellisoitua possua (sikaa!!!%&##”##!!) ja raparperichutney
Savusuolaa
Savusuolaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 kilo possun lapaa
  • 2 valkosipulinkynttä 5 sentin pala tuoretta inkivääriä
  • 8 desiä vettä
  • 2-3 desiä (makeaa) soijakastiketta
  • 1 desi osterikastiketta
  • 2-3 desiä tummaa sokeria (esim. palmu-, fariini- tai muscovadosokeria)
  • 1 desi limemehua
  • 2 isoa kanelitankoa
  • 2 teelusikallista rouhittuja korianterinsiemeniä
  • 4 tähtianista 2 teelusikallista kuivattua chilirouhetta
  • voita ja öljyä ruskistamiseen
  • 3 vartta raparperia
  • 2-3 teelusikallista kapriksia ja niiden lientä
  • 1 desi vettä
  • 1 teelusikallinen suolaa
  • 3 ruokalusikallista sokeria
  • 0,5 teelusikallista kuivattua chiliä
  • puolikas keltasipuli
  • loraus limemehua
  • öljyä kuullottamiseen

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.