Kesäkurpitsa-ricottagalette
Marenkikeiju
Marenkikeiju
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Pohja
  • 6 dl vehnäjauhoja
  • kaksi ripausta suolaa
  • 200 g kylmää voita
  • 1 dl kermaviiliä
  • 1 dl kylmää vettä
  • 4 tl sitruunamehua
  • Täyte
  • suunnilleen 1 isohko kesäkurpitsa
  • 1 tl suolaa
  • 4 rkl öljyä
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 250 g ricottaa (tuorejuuston muodossa olevaa ++ käytin itse maustamatonta Lidlin tuorejuustoa)
  • 100 g parmesaania
  • 100 g mozzarellaa
  • 2 rkl tuoretta basilikaa
  • (keltuainen + tilkka vettä voiteluun)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.