Muutto ja liitännäishässäkkää, tiedättehän. Olen vähän varioinut sitä päästäkseni optimaaliseen lopputulokseen, ja viilauksen jälkeen olen nyt siihen varsin tyytyväinen
Nosta pata uunista ja kumoa leipä. tai rouhittuja pähkinöitä. Gluteenitonpataleipä5dl kädenlämpöistä vettän. herneen kokoinen pala tuorehiivaa7dl viljatuotteen tummaa gluteenitontajauhoseosta2 dl siemeniä tai rouhittuja pähkinöitä2tl suolaa1 rkl hunajaaSekoita hiiva veteen ja lisää muut aineet. yön yli)Aamulla laita valurautapata kuumenemaan 225 asteiseen uuniin ja lämmitä sitä siellä n. Kaada taikina aitten pataan ja paista kannen alla 30min ja ilman kantta 15 min. 7dl viljatuotteen tummaa gluteenitontajauhoseosta. 1 rkl hunajaa. 30min ja ilman kantta
L. o. m. a. p. ä. i. v. t. j. k. n. l. u. r. e. s. h. S. M. T. ,. O. y. -. ö. K. P. V. g. d. f. A. G. 2. 1. 4. 5. 0. (. +. ). J. 8. N. 3. ". " L. t l. d l
Voit myös käyttää vehnäjauhoja, jos ei tarvitse olla gluteenitonta. Ja kylläpä vain olivatkin hyviä - tai melkein kaikkihan on hyvää, kun itte tekee, vai mitä
Tämä herkullinen kääretorttu kannattaa valmistaa ja päivä-kaksi ennen tarjoilua, Kääretortusta tulee entistä mehevämpi kun se on saanut levätä ja makustua jääkaapissa muutaman päivän
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.