Pataleipä ja gluteeniton pataleipä
Hyvä Suomi-ruoka  -  arkeen ja juhlaan
Hyvä Suomi-ruoka - arkeen ja juhlaan
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Pataleipä 1 (normaali-jauhoista)
  •  
  • Raaka-aineet
  • 7 dl jauhoja (tässä leivässä 5 dl vehnää ja 2 dl luomuruista)
  • 2 tl Pansuolaa
  • 1 tl kuivahiivaa
  • 3,5 dl reilusti kädenlämpöistä vettä (n. 42 astetta)
  •  
  • Raaka-aineet
  • 7 dl Sunnuntai Gluteeniton jauhoseosta
  • 2 tl suolaa
  • 2 tl kuivahiivaa (tavallisessa leivässä käytin vain 1 tl)
  • 3.5 dl reilusti kädenlämpöistä vettä (n. 42 astetta)
  • 8. Ota kansi pois ja anna leivän olla uunissa vielä 15-20 min, että pintaan tulee vähän väriä.
  • 9. Kumoa lämmin, rapea leipä pöydälle, nauti lämpimänä tai peitä liinalla.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.