Se ”lähes” oikea Tomi Björckin Farangin karamellipossu
Hyvää ruokaa ja annoskateutta
Hyvää ruokaa ja annoskateutta
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 kg possun kassleria (minä tein siis 1,5 kg)
  • 2 valkosipulinkynttä 5 cm:n pala inkivääriä
  • 8 dl vettä
  • 4 dl (vähäsuolaista) soijakastiketta
  • 2 dl valkoviiniä
  • 1 dl osterikastiketta
  • 1 dl sokeria
  • 1 rkl korianterinsiemeniä
  • 2 valkopippuria
  • 2 kanelitankoa
  • 4 tähtianista Karamellikastike:
  • 1,5 dl haudutuslientä
  • 2 tähtianista
  • 2 tl chilirouhetta
  • 1/2 dl vettä
  • 200 g palmusokeria
  • 1/2 dl fariinisokeria
  • 1 l rypsiöljyä paistamiseen
  • 1-2 punaista keskivahvaa chiliä
  • 4-5 tuntia Nosta liha liemestä, ja anna jäähtyä
  • 180 asteeseen ja uppopaista lihat öljyssä kullanruskeiksi

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.