Pataleipä oli ja on edelleen yksi suurimmista viime vuosien ruokatrendeistä, joten päätinpä minäkin hypätä mukaan ja kokeilla omaa versiotani reseptistä
No-Knead bread eli vaivaamaton leipä on teollista leipää vierastavan kotiäidin pelastus. Nyt saadaan kotitekoista, tuoretta, lämmintä ja kooditonta leipää helposti tarpeen mukaan
/. T. ä. t. l. e. i. p. y. s. v. k. r. j. o. u. a. m. n. ö. ,. V. d. N. -. b. Y. h. w. I. L. J. M. S. (. ". ). K. &. g. A. 7. 5. 1. 4. P. 2. 8. O. 3. 0. d l. t l
Pataleipä oli reilu vuosi sitten aikamoinen villitys. Villiinnyin siitä itsekin melkoisesti ja myönnän, että villiinnyn edelleen, kun muistan tätä leipää leipoa leipoa
Maailmanhelpoin täytekakku 1 kuppi kananmunia1 kuppi sokeria1 kuppi vehnäjauhojavoita voiteluunkorppujauhojamansikkahilloa täytteeksivispikermaa päällevaniljasokeriasäilyke persikoita liemessä Mittaa isoon kulhoon yhtä paljon sokeria kuin kananmunia. Sekoita pienessä kulhossa 1/3 vettä ja persikoiden lientä ja kostuta sillä ruokalusikkaa käyttäen varovasti kakkua
Törmäsin ruokablogeja selaillessani mielenkiintoiseen gluteenittomaan leipäreseptiin, joka oli kerännyt niin paljon ylistystä ja kiitosta, että olihan sitä pakko itsekin kokeilla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.