Siinä tämä Jerusalemista alunperin kotoisin oleva, sittemmin brittiläistynyt kokki kiertää Marokossa, Turkissa, Tunisiassa jaIsraelissa tutustumassa paikalliseen ruokakulttuuriin ja spesialiteetteihin kokkaillen siinä samalla paikallisten kanssa tarjolla olevista antimista
En ollut tätä ennen koskaan maistanut perunagnoccheja, minkä kyllä nyt tunnustan häpeällisesti, koska olen todellinen Italia-fani ja nämä olivat niiiin hyviä
V. u. o. s. i. a. t. e. n. r. y. ö. m. k. l. I. ä. v. K. ,. H. g. h. j. M. S. c. p. P. L. b. (. ). A. E. F. -. d. 5. –. 2. 0. R. W. N. f. O. T. 4. 1. 6. J. d l
Nostele silakat tillinvarsille ja kaada mausteliemi päälle. Jos tuollaiset raakakypsytetyt silakkaruoat eivät miellytä, kannattaa kokeilla etikkaisessa liemessä haudutettujasilakoita
Mielessäni olin kuvitellut tämän näköisen lopputuleman ja kun sitten vielä ne aidot savuiset tuoksut tulvahtivat tuolta luukun takaa, niin täytyy kyllä jakaa tämä makuelämys myös täällä blogissa
Tänne Keski-Suomeen kertyi perjantainja lauantain aikana viitisentoista senttiä lunta, joten tänä aamuna edessä oli ensimmäistä kertaa koko pihan kolaaminen
Hiero paprikajauhettaja suolaa koipien pinnoille ja grillaa ne niin, ettei paprika kuitenkaan pala. Sammuta grillin liekki koipien kohdalta ja ripottele savupurujaja rosmariinia savukaukaloon
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.