Suklainen maapähkinäjuustokakku
Hiidenuhman keittiössä
Hiidenuhman keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 10 min
  • 45 min
  • Suklainen maapähkinäjuustokakku
  • 16 annosta
  •  
  • pohja
  • 175 g keksejä (esimerkiksi sitruunamantelikeksit) tai mantelijauhetta
  • 75 g suolapähkinöitä
  • 100 g tummaa suklaata paloina
  • 50 g pehmeää voita tai margariinia
  • 2 rkl Sukrintomua tai 1,5 rkl sokeria (jos käytät makeita keksejä, jätä tämä pois)
  •  
  • täyte
  • 500 g tuorejuustoa
  • 3 kananmunaa 3 keltuaista 2 dl Sukrintomua tai 1,75 dl sokeria
  • 250 g maapähkinävoita
  • 1,25 dl kermaa
  • 1 mm vaniljajauhetta
  •  
  • kuorrutus
  • 2 dl kermaa
  • 100 g tummaa suklaata

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.