l. a. u. n. t. i. 9. e. o. k. 2. 0. 1. 4. M. g. m. s. v. ä. j. h. y. d. A. p. N. ,. ). L. B. S. T. E. r. ö. H. K. -. R. c. 5. (. F. 3. I. 7. /. O. V. U. P. Ä. J. w. b. f. 6. 8. %. ) l. d l. t l. T ä. M u. E n. K i
Juhlat tulossa ja kakkua pitäisi saada pöytään. Täältä löydät ohjeitakakun koristeluun. Tässä pieni tietopaketti täytekakun tekoon millä ehkä onnistut väistämään karikot
Vähän aikaa sitten perheen äiti kysyi, lähtisimmekö heidän kanssaan brunssille, mutta hoksasimme onneksi, että ehkä olisi järkevämpää ja kaikille mukavampaa järjestää brunssi kotosalla
K. a. k. u. j. e. n. o. r. i. s. t. l. v. m. O. h. ä. y. p. ö. P. E. ,. H. T. S. d. ". L. Y. 1. I. 2. V. 3. -. 4. 5. 6. A. N. J. ^. U. /. M. R. Ä. b. e l
Siis otetaan vaikka karitsan paahtopaisti (aivan älyttömän hyvää) ja lampaan paisti ohjeet. karitsan paahtopaistejaöljyärosmariinia, suolaa ja mustapippuria
Ja alkuperäinen suunnitelma oli, että teemme tämän tyylisen kakun kuorrutettavaksi. Tarkoituksena oli tehdä kookosmoussekakku, jonka sisältä paljastuu pienempi erivärinen juustokakku
Ja meillehän se tiensä löysi. Mikä olisikaan parempi syy leipoa kun se, että hyvä ystävä on tulossa viikonlopuksi kyläilemään ja myös naapurit ovat tulossa uutta kisua ka
H. y. v. ä. n. t. e. k. a. u. p. o. h. j. m. i. l. ,. r. s. A. (. d. ). M. ö. b. g. S. T. K. ". V. D. J. I. L. P. E. -. '. N. O. R. 0. 7. x. %. 3. 1. U. 2. 9. 5. Ä. c. 4. 6. 8. =. /. Y. f. t l. c m
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.