S. a. i. m. e. t. y. ö. p. k. l. v. u. o. n. j. h. s. D. c. r. d. K. ,. ä. O. ô. (. ). P. I. b. -. V. L. A. H. g. C. f. M. E. T. F. 2. 0. 1. G. 7. 5. R. B. 3. â. J. 6. 8. 4. N. G r. d l
V. ä. l. i. p. o. s. t. a. u. k. e. h. d. m. n. r. v. K. j. y. N. ,. c. W. b. g. -. A. 2. 0. 1. T. ö. M. H. I. R. E. C. O. P. S. U. L. J. 6. f. /. 3. D. B. 4. 5. (. ). d l. t l
Kuivasin sulaneet lihapalat talouspaperilla ja ripottelin niille suolaa ja pippuria. Luin eilen Jokihaan blogista, kuinka hän oli tehnyt karitsan entrecôtesta pitkään haudutettavaa pataa
Entrecôteta tulee ostettua valitettavan harvoin, mutta onneksi edes joskus. Entrecôte löytyy naudan niskan ja fileiden välistä, etuselän ulkofileen puolelta
Kesällä pihvejä ei paisteta pannulla vaan ne grillataan. Entrecote sopii grilliin paremmin kuin esimerkiksi sisäfilee, koska marmoroitunut rasva pitää lihan mehevänä ja mureana
Naudan välikyljyseli Entrecote on yksi parhaista lihoista. Niinkuin Henri Alen sanoi "Ranskalaiset rakastaa tupladippausta" eli kahteen kertaan keittäminen on se juju
MULLA ON MIELIPIDE PÖLKKYKIRJAIMISTA. Viimeksi maistettua. Korealaista katuruokaa kauppahallissa. 14. 7. 2015. Kesän raikkain salaatti mansikoista ja hunajamelonista
Tällä kertaa sisä- tai ulkofileen sijasta pannulla paistui salvia-rosmariinimarinadissa pyöritelty mehevä entrecôte ja lisukkeena oli uunissa paahdettua kesäkasvissalaattia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.