Karkkipossua Farangin tapaan
Ruokasurffausta
Ruokasurffausta
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1,5 kg possun kassleria
  • suolaa
  •  
  • Haudutusliemi
  • 2 solovalkosipuli siivutettuna
  • 8 cm pala inkivääriä siivutettuna
  • 9 dl vettä
  • 4,5 dl soijakastiketta
  • 2,5 dl valkoviiniä
  • 1,5 dl osterikastiketta
  • 1, 25 dl sokeria
  • 1 rkl korianterinsiemeniä
  • 3 kanelitankoa 5 tähtianista
  •  
  • Uppopaistamiseen
  • 1 l rypsiöljyä
  •  
  • Karkkikastike
  • 2,5 dl haudutuslientä
  • 2 tähtianista 2 kanelitankoa 2 tl chilirouhetta
  • 1 dl vettä
  • 250 g palmusokeria
  • 1 dl fariinisokeria
  • nippu tuoretta korianteria
  • 1 punainen chili

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.