Piparminttu-suklaajuustokakku / liivatteeton
Suklaapossun leivontablogi
Suklaapossun leivontablogi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 20 cm irtopohjavuoka
  • 1/3 osa
  • 2.5 dl vispikermaa
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 5 tippaa piparminttuöljyä
  • 8 tippaa
  • 0.5 dl kuohukermaa
  • 20 cm kokoiseen vuokaan
  • 1 annos (jolloin loput kakkupohjasta voi laittaa pakkaseen. Leikkaa
  • 3 osaan. Käytä kakkuun 1 osa ja laita loput
  • 1/3, jolloin saat yhden muhkeamman kakkupohjan
  • 20 cm kakku
  • 20 sekuntia kerrallaan
  • 3 tunniksi tai

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.