N. a. u. t. o. n. m. i. l. e. v. ä. h. r. s. k. -. E. j. ,. y. p. ö. d. T. K. M. I. L. 6. 3. ). O. J. 1. g. (. P. H. f. 5. 0. 2. ½. V. *. 7. z. S. &. <. 3 l. k g. r k
S. a. v. u. s. t. k. e. l. i. h. n. m. ä. y. r. o. j. p. K. d. f. A. V. U. T. E. N. D. L. O. F. I. 1. 2. 0. H. ,. ö. (. g. ). 5. P. B. M. C. R. J. /. 4. 3. b. c. d l. t l
Tein nyt tuhmasti ja ostin munakoisoa, vaikka laatu ei olekaan tähän vuodenaikaan paras mahdollinen. On aina kivaa, kun kommentoitte, ja viimeisimmät viestit olivat niin ihania, että oma mörköily alkoi sekä nolottaa että naurattaa
H. e. t. i. k. u. n. s. a. A. r. o. h. ,. m. ä. y. d. l. f. j. g. ". J. -. M. v. I. p. T. b. ö. (. ). E. K. L. O. z. S. P. N. 1. *. 2. 5. 3. c. 4. G. ½. C. V. 8. 0. k g. t l. d l
Illan pääruokana oli taas vaihteeksi kunnon naudan ulkofileepihvi. Kuivatut suppilovahverot ovat todella voimakkaanmakuisia huuhtelusta huolimatta ja sienien maku dominoi kastiketta
Yrttivoi sopii broilerin, porsaan, lampaan, kalanja äyriäisten kanssa. Sekoita hienonnetut yrtit pehmeän voin joukkoon, muotoile tangoksi ja kääri voipaperiin
Naudan paistisuikalekastike Yleensä valmistan suikalekastikkeen vehnäjauhoilla suurustettuun ruskeakastikkeeseen, mutta tällä kertaa päätin kokeilla vähähiilihydraattisempaa versiota, ja keittää kastikkeen kasaan
N. a. u. d. n. s. i. ä. f. l. e. o. r. m. t. h. k. ,. v. L. ö. y. j. p. -. M. A. (. 4. 6. ). S. 1. g. 0. 5. 2. 7. z. K. 3. ~. c. w. P. V. 8. R. T. ". &. /. +. k g. d l
S. a. i. m. e. j. o. k. n. s. t. r. ä. p. d. h. y. v. l. u. f. T. ,. ö. P. b. V. g. A. H. 2. 1. /. 6. O. K. 5. 0. L. 3. c. -. 4. N. 9. °. 7. w. >. G. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.