Kahteen kertaan marinoitu porsaanfilee
Muista syödä välillä...
Muista syödä välillä...
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 700 g ) porsaan sisäfileetä
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 0,75 dl rypsiöljyä
  • 1 ison sitruunan mehu
  • 1 rkl juoksevaan hunajaa
  • 1 tl dijon-sinappia
  • 2 murskattua valkosipulin kynttä
  • 1 rkl kuivattua oreganoa
  • 1 rkl kuivattua basilikaa
  • 0,5 rkl kuivattua timjamia
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 0,5 dl rypsiöljyä
  • 0,5 sitruunan mehu
  • 1 tl juoksevaa hunajaa
  • 2 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna
  • 2-3 rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna
  • ripaus suolaa
  • mustapippuria myllystä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.