Mausteiset jauhelihapiirakat (sis. myös -ton versio)
Jauhoton taikina
Jauhoton taikina
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1,25 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • suolaa
  • 75 g voita tai maidotonta margariinia
  • 3,5 dl vehnäjauhoja tai
  • 3,5 dl vaaleaa gluteenitonta jauhoseosta
  • 0,5 tl leivinjauhetta
  • 3,5 dl jauhoja.)
  • 200-300 g naudanpaistijauhelihaa
  • 1/2 isosta paprikasta
  • 1 keskikokoinen sipuli
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • 2-3 rkl ketsuppia
  • 10 cm halkaisijaltaan. Laita reipas ruokalusikallinen täytettä keskelle ja ummista piiraat. (Gluteenitonta taikinaa pitää käsitellä hellävaroen. Itse tein sen niin, että tein pieniä palloja ja taputtelin pallerot ympyröiksi. En alkanut "urheilemaan" kaulimalla.)
  • 200 asteessa noin
  • 20 minuuttia Suosittelen tarjoamaan lämmitettyinä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.