Koskenlaskija-mureke
Ruokasurffausta
Ruokasurffausta
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Koskenlaskija-mureke
  • n. 1kg naudan jauhelihaa
  • 1 prk kermaviiliä
  • 1 kananmuna 200g Koskenlaskija-juustoa
  • 1 rkl paprikajauhetta
  • 1 rkl kuivattua persiljaa
  • reilusti tuoretta mustaapippuria
  • 2 tl suolaa
  • 1 tl Worcestershire-kastiketta
  • 1 yksikyntinen valkosipuli raastettuna
  • 1 sipuli raastettuna ja paistettuna
  • Sekoita jauheliha, muna, kermaviili yhteen
  • Lisää sekaan valkosipuli, sipuli, paprikajauhe, persilja, suola, mustapippuri ja Worcersershire-kastike
  • Sekoita taikina hyvin käsin. Älä vaivaa taikinaa liikaa kuitenkaan
  • Laita puolet mureketaikinasta leivinpaprilla päällystetylle pellille ja muotoile murekkeen muotoiseksi

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.