Minusta tummaa mallasleipää syödään vuodessa kahtena ajanjaksona. Yksi suosikkileivistämme syntyy, kun mallasleivän päälle levittää voita, peittää kylmälohisiivulla ja pistää päälle reilusti sitruunaa
(Tässä kohtaa voit lisätä leipään esim. Linkin takaa löytyy kuvallinen teko-ohje. Tämän ohjeen oon bongannut useammastakin blogista(Itse kopsasin Voikukkapellosta)ja se taitaa olla alunperin täältä
Mutta nyt reseptiin niin kerkiätte leipoa vielä vaikka iltateelle ihanaa tuoretta leipää. Tämän aamuinen resepti löytyi Anna Bergenströmin kirjasta Joka kokin keittokirja
Taikinaa ei sitten enää tässä kohtaa vaivailla, vaan ilmakuplat saavat jäädä taikinaan. Palojen ei tarvitse olla samanmuotoisia, mutta samankokoisia kylläkin
-. -. -. -. K. o. k. t. a. l. v. e. n. r. p. m. i. s. j. ä. u. h. E. ,. N. y. Y. M. ö. T. d. B. S. J. O. g. b. V. 7. 2. 0. 5. 3. (. ). P. 1. 8. L. H. c. F. –. 4. +. /. d l. t l
Maistuva leipä, jossa on runsaasti täytteitä. ½ ruukkua basilikan lehtiä (leikkaa palasiksi). Rullaa pötköksi ja nosta pellille leivinpaperin päälle ja taivuta kranssiksi, yhdistä päädyt
Makumatkailua intian suuntaan ja kokeilussa oli tehdä naan leipää. NAAN LEIVÄT Taikinan juuri. Taikinasta tuli 8 kpl leipiä joten itse valmistukseen. 25g voita/margariiniaValmistus. Paloittele taikina 8 osaan ja painele pyöreiksi (halk. 12cm)leiviksi. 8-10min. 3) Voitele kuumat leivät sulalla rasvalla ja peitäleivät liinalla. 25g voita/margariinia
Sekoita kaikkiaineet keskenään taikinaksi. Piti kokeilla tällaistakin iltapalaversiota. Leikkaa kuvan mukaan ja nostele leikatut suikaleet täytteen päälle
-. -. -. -. -. T. ä. m. n. a. u. i. e. r. s. p. t. l. ö. y. A. B. g. k. j. J. o. O. h. v. f. S. ,. M. V. F. 5. d. 1. 2. /. (. ). +. K. ". R. 4. 0. L. Ä. H. 6. 7. 3. E. N. P. ♥. i l. d l. t l
Olen tehnyt näitä myös savuporolla ja ne olivat ehkä mielestäni parempia kuin nämä, mutta näillä meillä nyt tänään herkuteltiin tällaisina lohiversiona
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.