Ohjeesta tulee noin 20 pientä sitruunapiirakkaa tai yhden ison piirakan. Esipaista pohjia 200-asteisessa uunissa (keskitasolla) 10 minuutin ajan, kunnes pohjat ovat saaneet hiukan väriä. Kaada esipaistettujen pohjien päälle ja kypsennä pieniä piirakoita 175-asteisessa uunissa noin 10-15 minuutin ajan, kunnes täyte on hyytynyt
-. -. -. -. -. -. -. -. S. a. t. u. n. e. s. y. ä. ,. j. o. k. i. l. v. b. r. p. K. h. d. T. m. R. ö. 1. f. A. Z. c. 3. 4. 2. 6. (. g. ). w. L. M. N. P. 0. 5. * l. d l. t l
4-6 annosta. 1-2 sitruunanmehu, n. 4-6 annosta. 1-2 sitruunanmehu, n. Tässä herkullisessa piirakassa yhdistyvät sekä makea että kirpeä ja siinä on ihana sitruunan maku
-. -. -. Ä. i. t. e. n. p. a. r. h. m. k. s. j. o. l. u. J. ö. y. d. ä. E. v. N. ,. S. O. I. D. P. A. R. M. K. L. T. 2. (. ). 7. 5. 1. 0. g. 3. 6. V. d l. t l
maissi- tai ohratärkkelystä. Peitä sitruunapiirakka leivinpaperilla, jos se alkaa tummua liiaksi. Parhaimmillaan sitruunapiirakka on vasta valmistamista seuraavana päivänä
Omat raparperini käytin jo alkukesästä kun tein tätä aivan ihanaa Raparperi-juustokakkua. Tämä pellillinen ihanan pehmeää ja mehevää rapaperipiirakkaa kannattaa tarjoilla vaniljakastikkeen tai -jäätelön kanssa
-. -. K. ä. y. t. i. n. h. v. k. s. a. e. m. l. u. r. o. p. j. ö. S. O. ,. d. I. H. M. 1. 2. 5. g. (. 6. 0. ). 8. N. L. A. 4. 3. P. c. J. V. f. T. 9. 7. R. /. , l. d l
2tl Mexican-mausteseosta. 1tl Garam Masala -mausteseosta. 140g Mutti-tomaattipyrettä. Lisää possun viipaleet kuumaan liemeen ja anna hautua hiljalleen kannen alla liedellä noin 3-4 tuntia
Perinteisen jauheliha-riisiversion lisäksi meillä on tehty yhtä lailla reseptistä lohiversiota, jonka väitän olevan jopa parempaa kuin klassinen lihaisa versio
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.