mukana rantautui syvään etelään. Servetit Tammer-Tukku, Ambiete n. 200g chorizo-makkaraa tai salamia ohueksi siivutettuna. ½ - 1 tl cayennepippuria. ½ - 1 tl mustapippuria rouhittuna. 200g chorizo-makkaraa tai salamia ohueksi siivutettuna. ½ - 1 tl cayennepippuria. ½ - 1 tl mustapippuria rouhittuna
- Huuhtaise ja siivuta kurkku ohuiksi siivuiksi. Monien mummot, mummut ja mammat ovat varmasti joskus harrastaneet näitä hölskykurkkuja ja sitä kautta nostavat mahdollisesti nostalgiaa pintaan
Napapiiriltä etelään saakka, lämmin kaakao saa kiireet unohtumaan. Joulupukin pajassa kuhisee, kohta on aika valjastaa porot reen eteen ja lähteä matkaan
Jos onnistut saamaan käsiisi oikein makeita tomaatteja, voi ne toki ajan säästämiseksi käyttää sellaisenaan - siinä tapauksessa puolet alla mainitusta määrästä riittää
Paista 225-asteessa20-30 min kauniin keltaiseksi. 4-5 dl vettä. Ota taikina sulamaan. Valmista täyte. Keitä Puuroriisiä kalaliemessä noin 15 min, Puuro Riisi+Ohraa noin 30 min
Laita liha uunin alatasolle ja paista, kunnes mittari näyttää 80-85 astetta. Paistoaika on suunnilleen 1 ½ - 1 3/4 tuntia. Nosta paisti unista ja anna tasaantua 10-15 minuuttia. Kiehauta, laske lämpöä ja kypsennä 3-5 minuuttia. 6 dl paisto- +lihalientä
Mummot kaikkialla osoittavat rakkauttaan niitä pyörittelemällä. Lähi-idässä sikäläiset köftet saavat lämpöä kanelin, maustepippurin, korianterinsiementen ja juustokuminan kaltaisista mausteista, Välimeren tällä puolen niiden kreikkalaiset serkut, keftedakit (tai, koosta riippuen keftedet), maustetaan tuorein yrtein
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.