Älyttömän hyvä mustaherukkainen juustokakku, liivatteeton
Suklaapossun leivontablogi
Suklaapossun leivontablogi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 3 1 arvostelut

Ainesosat

  • 16 cm vuokaa
  • 175 g täytekeksejä
  • 40 g sulatettua margariinia
  • 4 dl vispikermaa
  • 250 g mascarponea
  • 150 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 75 g valkosuklaata
  • 1.5 dl
  • 16 cm
  • 10-15 sekunnin välein välillä sekoitellen. Kun suklaa on sulanut, kaada se täytteen joukkoon ja vatkaa vielä nopeasti sekaisin. Täytteen pitäisi olla tässä vaiheessa melko paksua. Varo kuitenkin vatkaamasta liikaa, ettei täyte juoksetu.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.