Viikonlopun kokeilevassa keittiössä oli tällä kertaa vuorossa kevyt pitsa. Olen jo pitemmän aikaa miettinyt vaihtoehtoa normaalin pitsapohjan tilalle, ja useampia reseptejä yhdistelemällä sainkin aikaan pitsapohjan ja itse pitsan, joka on kevyt, kuitupitoinen ja proteiinipitoinen
Kuulostaako otsikko liian hyvältä ollakseen totta. Kuulostaa mutta ei se ole. 0) Sain todellakin kehiteltyä toisen version edellisessä postauksessa kertomastani suklaakakusta
Eilen tehtiin vuoden vaihtumisen kunniaksi ihan älyttömän herkullista ruokaa. Ostettiin jo aiemmin pakastimeen pala naudan sisäfilettä, sellainen iso pötkö
Viikonloppuna tekee aina mieli tehdä jotain hyvää ruokaa (vaikka olenkin taas dieetillä. ), mutta nykyään leipomuksetkin pyrkii pitämään edes jokseenkin terveellisenä
Tämä resepti sen kertoo. päässä on lopultakin niksahtanut lopullisesti (onneksi hyvällä tavalla), koska tein näin viikonloppuna TERVEELLISTÄ(kin) ruokaa
Mun yksi kaveri kysyi kerran, miksi en käytä valkoisia vehnäjauhoja vaikka en sairasta keliakiaa. Mä taas kysyn, miksi ihmeessä käyttäisin valkoisia vehnäjauhoja
ssä(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa Pinterest palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa Google+ palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa WhatsApp palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)Lähetä tämä kaverille sähköpostitse(Avautuu uudessa ikkunassa)Tulosta(Avautuu uudessa ikkunassa)
ssä(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa Pinterest palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa Google+ palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa WhatsApp palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)Lähetä tämä kaverille sähköpostitse(Avautuu uudessa ikkunassa)Tulosta(Avautuu uudessa ikkunassa)Jakamistapoja Jaa Tumblr palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)
Rohkaistuin utelemaan ohjeita ankan valmistukseen ja ystävällinen Hans antoikin auliisti reseptivinkkejä, joilla valmistin gourmetruokaa alle neljän euron annoshintaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.