Överisuklaakakku
KakkuKatri
KakkuKatri
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 3/4 dl kaakaojauhetta
  • 0,5 dl kiehuvaa vettä
  • 3,5 dl vehnäjauhoja
  • 3/4 tl soodaa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 175 g huoneenlämpöistä voita
  • 2 dl sokeria
  • 2 isoa kananmunaa
  • 1,25 dl maitoa
  • 18 cm vuoassa
  • 45 minuuttia tai kahdessa
  • 16-18 cm vuoassa n
  • 30 min Uuneissa on eroja joten seuraa kypsymistä, tämä pohja on parhaimmillaan juuri ja juuri kypsänä
  • 4 dl vispikermaa
  • 0,5 dl tomusokeria
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 3 liivatetta
  • 200 g maitosuklaata
  • 0,5 dl kahvia
  • 3-4 tuntia tai yön yli jääkaapissa
  • 200 g huoneenlämpöistä voita
  • 4,5 dl tomusokeria
  • 1 dl kaakaojauhetta
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 3 rkl kahvia
  • 150 g tummaa suklaata
  • 1 dl kermaa
  • 2 rkl glukoosisiirappia
  • 1 rkl huoneenlämpöistä voita

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.