Tein nyt tuhmasti ja ostin munakoisoa, vaikka laatu ei olekaan tähän vuodenaikaan paras mahdollinen. On aina kivaa, kun kommentoitte, ja viimeisimmät viestit olivat niin ihania, että oma mörköily alkoi sekä nolottaa että naurattaa
Ajattelin, että kun tossa pari päivää sitten tuli postattua hyvä herkku ja sitä ennen myöskin makea Paleokeittiön pannukeksi, niin josko viikko olisi kuitenkin kivempi aloittaa raikkaallasalaatilla
Paista kanafileet kokonaisena, suolaaja pippuroi ne, (me käytämme tässä vielä jenkkiläistä Old Bay-mausteseosta, voi käyttää jotain fajitas/jenkki/muuta mausteseosta)
Pidän itseäni kuitenkin vasta parin vuoden kokemuksella jossain määrin aloittelijana luonnonmukaisen ravinnon ja etenkin kosmetiikan suhteen, noin niinkuin itse tehtynä
M. e. n. v. i. k. o. s. y. ä. l. a. t. r. m. p. ,. j. u. h. d. g. J. K. ö. -. f. Y. T. b. O. R. L. E. V. (. 4. ). ù. 1. 2. 0. B. c. 7. 3. z. á. 5. x. P. *. ". S. A. /. I. 8. 6. U. N. d l. t l. k g. g )
Amaretto vaihtui Marsalaanja se lisättiin suoraan mascarponevaahtoon. Kyseinen tiramisu poikkesi aiemmin tekemästäni (ja parhaaksi toteamastani) niin paljon, että sitä piti heti päästä kokeilemaan
Sulata voi ja lisää kerma-kahviseokseen, anna seoksen jäähtyä. Taivaallisen hyviä muffineja. Jos laitat taikinaa liikaa vuokaan, taikina turpoaa yli reunojen, sillä taikina turpoaa paistuessaan kovasti
Lisää sulatettu voi seokseen ja anna jäähtyä. Sekoita keskenään kahvi, maito ja vatkaamaton kerma. Lisää jauhoseos joukkoon, sekoita vain kevyesti ja lisää pilkotut suklaapatukatja pastillit
R. a. v. i. n. t. o. l. L. y. C. h. p. -. s. ö. k. u. ,. e. ä. j. m. P. r. d. b. T. S. G. V. F. c. M. O. 6. 1. 8. 5. 3. A. x. D. 4. K. J. 0. g. E. w. f. U. N. I. H. 2. d l
Käsittämättömän paljon erilaisiamakuja saa irti yhdestä pienestä sorsasta. Olipa melkoinen makumatka taivaaseen ja Saimaan järviluonnon parhaisiin antimiin
Myös marmeladiohje on mukailtu Saran ensimmäisestä kirjasta. Tykkään tosi paljon Saran kirjoista ja siitä överistä jenkkimeiningistä mikä resepteistä huokuu läpi
Roomalaisesta Carbonarasta on ollut meillä puhetta aiemminkin ja perusreseptikin jo löytyy. Tämä on (joskus arkisenkin) pastaruoan viikonloppuversio, jonka perheemme chef valmisti kun kovasti toivoin semmosta "täydellistä carbonaraa" jossa pasta olisi tuoretta ja ihanaa, kastike kermaista ja maukasta (ilman tippaakaan kermaa) guanciale rapeaa ja herkullista, sopivasti pecorinoa ja paahdettua mustapippuria
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.