Tästä selviää varsin vähällä vaivalla, ruskistin ensin kanasuikaleet pannulla, sen jälkeen heittelin käytännössä kaiken muun paitsi kookoskerman ja ananakset sekaan
N. a. n. -. l. e. i. p. ä. o. h. ,. j. s. t. y. d. m. k. r. u. U. c. v. E. g. A. ö. J. (. ). T. 1. 2. /. 6. +. 3. 4. L. S. 5. 0. 8. K. P. O. R. d l. t l
O. l. e. n. j. o. k. i. r. t. u. a. s. m. ä. y. h. v. -. p. ö. T. S. K. b. g. E. d. N. ,. V. J. M. I. (. 4. ). 2. 1. c. ½. 7. 0. 3. 5. L. A. P. Ä. /. ¼. t l. d l
MURGH MAGHANI ELIINTIALAINEN VOIKANA. Eli nytpä voin välittää hyvän neuvon myös sinulle. Intialainen voikana oli itse asiassa sen verran herkkua, että olen ehtinyt tässä välissä kokkailemaan sitä jo toistamiseen
1. Kuullota pannulla silputtu sipuli. 2. Lisää kaikki loput ainekset ja sekoita. Mikäli käytät kaupan valmiiksi keitettyjä papuja niin valuta ja huuhtele ne
Laitoin kanat marinoitumaan edellisenä iltana ja keittelin siinä samalla ensimmäistä kertaa gheetä. Tee valkosipulista ja inkivääristä tahna morttelissa
Yleisesti intialainen ruoka saa kurkottamaan oluthyllylle (sen perinteisen lagerin lisäksi esimerkiksi hedelmäinen IPA toimisi myös) eikä Moselin Rieslingkään (tässä siihen hyvä vaihtoehto) huono valinta olisi, mutta Carménère on yllättävänkin hyvä punaviinivalinta monille intialaisen keittiön antimille
Intialainen kurpitsapata (n. Oijoi - tämä kurpitsapata vei meidän pöytäseurueelta kielen mennessään. Jotenkin nyt kaikki mausteiset maut ja täyteläinen koostumus muodostivat onnistuneen kokonaisuuden
Viikko oli aika masentava niin kelin, kuin väsymyksenkin takia. Huh rankan viikon jälkeen on aika ihana, että aurinkokin toivottaa meille ihanaa vappua
Pane kananlihat, sipuli, valkosipuli, chili, inkivääri, juustokumina, kaneli, suola ja vesi kattilaan ja anna kiehua 10 minuutin ajan. 1 hienonnettu kanelitanko
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.