Oon nyt innostunut taas näistä vaivaamattomista leipätaikinoista, jotka valmistuvat käden käänteessä ja lopputuloksena on aina ihanaa rapeakuorista leipää
T. E. R. V. U. L. O. A. S. M. K. I. J. i. u. k. a. s. t. l. ä. v. e. m. n. o. h. r. j. p. (. y. ). ,. 7. d. 6. 1. 4. 0. g. +. /. 2. ö. -. N. 5. d l. t l
Tuloksena maukasta kauraleipää , NAM. Kauraleipä 50g hiivaa tai kuivahiivaa 1 pussi. Leipää tulee tehtyä turhan harvoin vaikka loppujen lopuksi sen tekeminen on varsin vaivatonta
Unohda, mitä kotitaloustunneilla opetettiin leipomisesta. Uuden ajan leipä tehdään kylmään veteen, hiivaa lisätään vain murunen eikä taikinaa vaivata lainkaan
Testasin tänään Lékuén leipäkäärettä ja täytyy sanoa, että yllätyin positiivisesti. Tein siis leipää kääreellä ensimmäistä kertaa ja vaikka oli kova houkutus lisätä taikinan sekaan mm
kauraleipä on erityisen hyvää paahdettuna. Kauraleipä, vaihe 1. Olen viime aikoina yrittänyt tutustua leivän syvimpään olemukseen, ja niin leipää kuin leipäjuuriakin on tullut keittiössäni väännettyä ihan toden teolla
T. e. i. n. p. t. k. ä. s. a. v. (. m. ). o. l. O. y. h. r. E. u. j. ö. L. K. Y. ,. H. D. A. d. S. P. g. M. B. V. 7. 2. 0. 5. 3. 4. °. C. 1. -. 8. I. N. d l. t l
En ole leiponut leipää pitkään aikaan, mutta kun tämä resepti tuli vastaan Kädenvääntöä-blogissa , ajattelin, että tästähän on helppo aloittaa taas pitkästä aikaa
Pitsan yli kuitenkin nousi tähdeksi kauraleipä jonka tein taikinasta joka jäi pitsasta yli. sain silti pitsankin tehtyä Kauraleipä tahi kaurapitsan pohja330 g vettä400 g hiivaleipä jauhoja100 g kaurahiutaleita10 g suolaa10 g hiivaaLaita vesi ja kaurat vähäksi aikaa turpoamaan ja vaivaa sitten taikinaksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.