2 pkt tuorehiivaa tai 4 pss kuivahiivaa (Kyllä. 2 pkt tuorehiivaa tai 4 pss kuivahiivaa (Kyllä. Aijai, nyt on luvassa oikeasti melkoisen syntistä herkkua, nimittäin vaniljapullaa, jossa ei voita tai sokeria säästellä
Toki tämä riippuu tuotteesta sekä ajankohdasta, mutta ainakin minun vertailuissani luomutuotteet olivat keskimäärin vain 10-50 senttiä tavallisia tuotteita arvokkaampia. 1 pkt (8 kpl) SantaMaria Organic tortilloita. 50-100g SantaMarian Organic Taco Saucea (medium). 100 g ruohosipulituorejuustoa. 100-125 g kreikkalaista jogurttia. 100-150 g tuorekurkkua. & 1 pkt. 50-100g Santa. 100 g ruohosipulituorejuustoa. 100-125 g kreikkalaista jogurttia. 100-150 g tuorekurkku
Vaniljakastikkeessa on 100 ml. Vaniljarahkassa on 100g. ssa 16g sokeria ja vaniljatuorejuustossa on 100g. 260 g (1 pkt) Bastogne-keksejä tai esim. 100 g voita. 10 liivatelehteä. 260 g (1 pkt) Bastogne-keksejä tai esim. 100 g voita. 10 liivatelehteä
1 pkt Koskenlaskija-sulatejuustoa (voimakas). - Lisää kattilaan makaronit ja jauhelihaseos, keitä noin 10 minuuttia. 1 pkt Koskenlaskija-sulatejuustoa (voimakas)
½ pkt pekonia. ½ pkt pekonia. Pizza muutti muotoaan rullaksi. Joku aika sitten näin jossain sosiaalisen median kanavassa tällaisen rullan, joka jäi mieleeni kummittelemaan
Olin suunnitellut pääsiäisen ajaksi jos millaisen kakun tekemistä. Nopeus ja helppous nousivat kuitenkin maukkauden ohella laiskan leipurin avainsanoiksi
2 pkt Koskenlaskija Viherpippuri -sulateuusto (sammuta levy ja lisää paloiteltu juusto, sekoittele, kunnes vähän sulaa). 2 pkt Koskenlaskija Viherpippuri -sulateuusto (sammuta levy ja lisää paloiteltu juusto, sekoittele, kunnes vähän sulaa)
1 pkt siivutettua pekonia. Täytetyt kanarullat pekonikääreellä ovat kaiketi jonkinlainen klassikko. Klassikko tai ei, mutta tulipa nyt ensimmäistä kertaa väännettyä näitä maistuvia nyyttejä Paleokeittiössä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.